Mladu pevačicu Tejlor Svift (Taylor Swift) svi relevantni modni kritičari smatraju jednom od najbolje obučenih javnih ličnosti. Na crvenom tepihu gotovo uvek besprekorno izgleda, te pleni elegancijom i prefinjenošću. Ipak, dobar stil joj se ne može osporiti ni u dnevnim varijantama, a mi danas analiziramo upravo njena street style izdanja.

Kada je odevanje u pitanju, Tejlor vešto balansira između sigurnih i pomalo neuobičajenih dnevnih odevnih kombinacija. Iako njen stil kopiraju mlade devojke širom sveta, pevačicu ne možemo nazvati klasičnom trendseterkom. Ne poseže za it komadima odeće, niti se preterano obazire na trendove. Voli klasiku sa dozom retro šika, pa često izgleda kao da je odeću nabavila u nekoj dobroj second hand radnji. Neretko nosi komade sa cvetnim printom, plisirane suknjice i haljinice, i u dnevnim varijantama najčešće ćemo je videti u ravnoj obući. Tejlor je uvek slatka i ženstvena, a više od svega na njoj volimo te nestašne plave lokne i crveni karmin!

slika 156 Street Style: Taylor Swift

U mornarskom stilu

slika 258 Street Style: Taylor Swift

Volimo ovaj džemper i crvene naočare Ray Ban

slika 344 Street Style: Taylor Swift

Preslatka u ženstvenoj haljinici

 Street Style: Taylor Swift

Rock and roll

slika 529 Street Style: Taylor Swift

Damski

slika 629 Street Style: Taylor Swift

Često je možemo videti i u grunge izdanjima

slika 724 Street Style: Taylor Swift

Jednostavna dnevna odevna kombinacija

slika 821 Street Style: Taylor Swift

Retro outfit

slika 919 Street Style: Taylor Swift

Tejlor voli haljinice sa cvetnim printom

slika 1018 Street Style: Taylor Swift

Ovakve odevne kombinacije odlično stoje slatkoj pevačici

Izvor fotografija: justjared.com, fabsugar.com, posh24.com


Milica Rančić nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Sklona je neosnovanom optimizmu. Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom bloguTulips and Lipsticks.

Comments