Za godinu dana postojanja, Belgrade Banging je napravio 65 inovativnih i bombastičnih događaja i žurki u Beogradu. Večeras u Mikser House-u svi fanovi elektronske muzike slaviće prvi rođendan ovog party brenda uz StadiumX i Banging Trio koji čine Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell.

Belgrade banging11 Večeras svi na Belgrade Banging Birthday!

Belgrade Banging Birthday powered by Jägermeister počinje u 22h. Očekuje se oko 2000 ljudi na događaju koji će prema rečima organizatora probuditi i nadražiti sva vaša čula.

Večeras se karte mogu kupiti isključivo na ulazu u Mikser House od 22h i koštaće 1000 dinara.

Belgrade banging 21 Večeras svi na Belgrade Banging Birthday!

Šta možete očekivati na ovom dugo najavljivanom spektaklu?

Mikser House je pretvoren u veliki dance floor i kompletan prostor je dizajniran tako da omogući gostima da nesmetano uživaju u performansu i animacijama koje će se dešavati svuda oko njih. Bina je opremljena tehnologijom koja je u rangu sa svetskim standardima, a pripremljeno je i jedno posebno tehnološko iznenađenje koje do sada nije viđeno u Beogradu.

Belgrade banging 3 Večeras svi na Belgrade Banging Birthday!

Posebno dizajnirana scenografija i kostimografija su samo neke od zanimljivosti koje je ovaj party brend pripremio kako bi gostima pružio kompletan ugođaj i probudio osećaj ispunjenja.

Oduševljenje, osmeh, pozitivna energija, adrenalin, ljubav, prijateljstvo i sjajan muzički program propraćen iznenađenjima su stvari koje vam organizatori ovog događaja obećavaju.

Ukoliko želite da se večeras fenomenalno provedete i skačete celu noć, Belgrade Banging Birthday je idealno mesto za vas.

www.belgradebanging.rs

Comments