zorica dukovski 1a

Došao je i taj dan

Došao je i taj dan, konačno. Počelo je snimanje. 

Čim sam stigla u hotel “88 rooms”, oduševila sam se enterijerom i kvalitetom usluge. Moram da priznam – nije mi se izlazilo iz sobe. Kada sam saznala da je ceo hotel uređen po feng shui principu, bilo mi je jasno zašto sam se osećala toliko prijatno i relaksirano, uprkos činjenici da je počelo ono što sam dugo iščekivala.

Konačno sam upoznala sve devojke. Svi su bili prijatni i nasmejani ali, tako je na svakom početku, zar ne? Sve smo pomalo uplašene i ne znamo šta da očekujemo. Kako to obično biva, sa nekima odmah pronađemo zajednički jezik, pa sam se tako i ja odmah najbolje razumela sa Jovanom Perić i sigurna sam da ćemo se, kako dani prolaze, još više zbližiti. Međutim, nismo imale mnogo vremena za odmor i upoznavanje. Rekli su nam da se za kratko vreme spremimo i popnemo na poslednji sprat hotela. 

Gde su mi cipele? Gde mi je maskara? Joj, da li sam ponela onu majicu?!

Ma šta da vam kažem, ni feng shui više nije mogao da nam pomogne! Shvatila sam da će naredni dani biti dosta naporni, i moram da priznam, počela sam da preispitujem svoju odluku da se prijavim za ovaj show.

zorica dukovski (1) zorica dukovski (2) zorica dukovski (2)

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe blogger show-19
Wannabe Blogger Reality Show -17. epizoda
Wannabe blogger show-17
Wannabe Blogger Reality Show: Koja blogerka je “najpismenija”?
Wannabe blogger show-6
Wannabe Blogger Reality Show: 15. epizoda