nina peric

Kad se kamere uključe

Kao što sam rekla u prvom postu, ovo je jedno novo i veliko iskustvo, kako za mene tako i za ostale devojke!

Stigle smo u hotel “88 Rooms”, smestile se u svoje sobe i popile čašu penušavog vina. Usledilo je slikanje, upoznavanje i… Kamere? Kako se sad navići na kameru koja te može snimati 24 h? Definitivno velika stvar! Kamere su svuda, priča se o prvim utiscima, hotelu, feng shui-u i predavanjima Istoka Pavlovića i naše uspešne dizajnerke Ane Vasiljević, koja je između ostalog moja profesorka i mentor na fakultetu Univerziteta Metropolitan.

Na dan kada smo imali predavanja sam bila preumorna, tako da se nadam da ćete moje dremanje na času zanemariti i da mi nećete zameriti. Studirati modni dizajn je velika stvar. Mnogi ljudi misle da je to gubljenje vremena i da od toga nema ničeg u Srbiji, ali ja se ne slažem sa tim. Smatram da ako nešto voliš treba da se boriš za to i da stremiš ka svom cilju. Modni dizajn oduzima mnogo vremena i potrebno je dosta odricanja, ali ja uživam u tome.

Predavanje koje nam je Istok održao bilo je korisno i značajno, ali možda malo predugo, dok je Anino predavanje bilo sažetije. Kako god, predavanja o internetu, internet marketingu, promociji i istoriji mode bila su nam i više nego potrebna.

Zanimljiva stvar o hotelu “88 Rooms” je ta da je ceo hotel urađen po feng shui filozofiji, kao i da je to jedini hotel koji je na Balkanu napravljen kao takav. Videćemo kako će čudesan feng shui i njegova energija uticati na mene.

Ako već niste, obaavezno pogledajte drugu epizodu Wannabe Blogger Show-a.

Pišem vam ponovo uskoro.

Ljubim vas!

nina peric 1 nina peric 2 nina peric 3 nina peric 4 nina peric 5

Nina Perić

Podeli
Komentari
Slične vesti
Jovana Perić 1
Privuci i širi pozitivnu energiju
Wannabe blogger show-11t
Odbrana Zoričina
ana maksimovic
Zima, zima, e pa št… Vratite mi samo mobilni!