repaja

Šta se to tamo zbilo?

Pristalica sam makeovera. Naravno kada kažem makeover, govorim o onom tipu koji gledam na televiziji. Jednostavnije i jasnije rečeno makeover pod nadzorom i procenom, da ne kažem ocenom, stručnih i profesionalnih lica, koji će makeover učiniti dobrim po vas. Jedan takav se meni desio.

repaja i blogerke

Kao što ste mogli da vidite u drugoj epizodi, Lenka nam je, kao iz vedra neba, najavila makeover. Šta je moglo da se desi u Institutu lepote Diktat, nismo imale predstavu. Kroz 15 minuta bile smo tamo, ispred velikog tamnog zida, na kojem nas je streljao pogledom genijalni frizer Bojan Repaja. Izabrana sam, ja sam ta. Da li me je bila frka? Koliko god sam pokušavala da izgledam cool i da plenim stavom “Mene baš briga”, ni malo me nije bilo baš briga. Istovremeno sam jedva čekala ishod, priželjkivala što drastičniju promenu.

Krajnji ishod je svakako pozitivan, šta bi se drugo i moglo očekivati od takvog profesionalca. Međutim, za moj ukus ti je bio nedovoljan makeover. Kosa mi je vraćena u prirodnu boju, oblik je stepenast, sa šiškama – s desne na levu stranu. Ništa novo za mene. To je bila moja frizura godinama. Upravo ovo što mi se na glavi nalazilo pre makeover-a, ostaci Ombre efekta, sa izblajhanom selotejp štraftom pri vrhovima, bila je moja glavna promena i prvo ekstremnije upuštanje, kada je kosa u pitanju.

ana parcetic

Ono što je jedino bilo novo za mene, nakon dve godine, bila je moja svilenkasta i zdrava kosa. Zapravo ona je oduvek bila takva, ali baš iz tog razloga nikako nisam mogla da je načinim drugačijom osim jednostavnom, mekanom, svilenom i ravnom. Pitate se šta je tu loše? U pravu ste. Ništa tu nije loše, kosa kao kosa, sama po sebi je super, apsolutno sveža, zdrava i mekana na dodir. Međutim, meni je to jako dosadno, i takva kosa na mojoj glavi ne daje nikakvo uzbuđenje. Ja smatram potpuno obrnuto, smatram da bi kosa mogla da da potpuno drugačiji pečat vašem karakteru, izgledu i celokupnom utisku.

Razmišljam o bordo pažu!

Ana Parčetić

Podeli
Komentari
Slične vesti
1517550_892666257423632_7943880108222901795_n
Wannabe Blogger Show: Znamo šta ste radile prošlog leta
Wannabe blogger show-25
Wannabe Blogger Reality Show: Sutra nova epizoda!
Blogger-804x402
***FASHION COMPANY i WANNABE MAGAZINE PREDSTAVLJAJU*** Wannabe Blogger Reality Show