dragana

Trema je pobedila feng šui

Pre odlaska u hotel “88 Rooms” koji je, moram napomenuti pre nego što krenem da pišem o predavanjima, prvi feng šui hotel na Balkanu,u kome se ljudi prosto osećaju opušteno i smireno. Na mene nije u svakom trenutku tako delovalo zbog velike treme i uzbuđenosti koju sam osećala za vreme snimanja.

dragana marovic

U svakom slučaju osećala se neka druga energija, pozitivna, kako između devojaka tako i u ekipi “Wannabe Magazina“. Da li je to zbog nas samih ili feng šuija to još nisam sigurna, nego da se ja vratim na pradavanja.

dragana marovic3

Prvo predavanje nam je bilo sa Istokom Pavlovićem, koji je zajedno sa Draganom Vukajlovićem osnivač sajta “Tračara“, redovni kolumnista u “Politici“, predavač marketinga na Singidunumu, u svakom slučaju jedna izuzetna ličnost. Njegovo predavanje je bilo veoma zanimljivo. Saznala sam kako na fejsu pridobiti što više pratilaca, kako funkcioniše Instagram i zašto on predstavlja budućnost. Mnogo mi je pomoglo da shvatim koja je u stvari funkcija društvenih mreža, kako da unapredim svoj blog i da pridobijem što više ljudi, odnosno kako da moj sajt/stranica, bude posećenija.

dragana marovic2

Zatim je usledilo i predavanje preslatke plavušice, profesorke na univerzitetu Metropolitan i neverovatno talentovane dizajnerke, Ane Vasiljević. Na njenom predavanju sam naučila dosta o osnovnim modnim stilovima, značaju istorije odevanja i njenom poreklu, restilizaciji i mnogim drugim stvarima vezanim za modu, koje su mi pomogle da shvatim da moda nije samo reč, već jedan širok pojam.

 Dragana Marović

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe blogger show-30
Wannabe Blogger Reality Show -9. epizoda
Wannabe blogger show-19
Wannabe Blogger Reality Show: Večeras nova epizoda!
IMG_0051
Umetnost šminkanja