5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Advertisement
Nedostaje ti “Igra prestola”? Ova serija je idealna zamena dok čekaš osmu sezonu

Nedostaje ti “Igra prestola”? Ova serija je idealna zamena dok čekaš osmu sezonu

Kao što je i očekivano, u ovom ostvarenju ima svega: vitezi, device i kraljice, krvave bitke i opake spletke, kompleksni zapleti, fantastični kostimi sve na jednom mestu, upotpunjeno istorijskim podacima i sjajnim scenariom. Da, ostaviće te bez daha to je sasvim sigurno.
Serija “Pad viteza” zalazi duboko u tajni svet legendarnog bratstva ratnika monaha, i priča nam priču koja do sada nije bila u potpunosti ispričana. Vitezovi Templari bili su najmoćniji, najbogatiji i najtajanstveniji vojni red srednjeg veka zadužen za zaštitu najcenjenije hrišćanske relikvije – Svetog grala – i čuvanje razornih tajni, a ova serija ih prati od njihovih bitaka u Svetoj zemlji, do izdaje koja je naposletku dovela do njihovog tragičnog raspada.

“Pad viteza” govori o padu, progonu i spaljivanju vitezova templara za vreme vladavine francuskog kralja Filipa IV., 1307. godine, i kroz deset epizoda opčinjujuće uvlači gledaoce u svet srednjovekovne politike, manipulacije i ratovanja Vitezova Templara, uči nas i podseća na neke zaboravljene ili nesavladane lekcije istorije.

Priča počinje u vreme nakon pada grada Akra, poslednjeg uporišta Templara u Svetoj zemlji, gde je Sveti Gral zapravo i izgubljen. Radnja se nastavlja nakon mnogo godina, kada se pojavljuje trag koji ukazuje na novu lokaciju na kojoj bi Sveti gral mogao da se nalazi, i šalje Templare u misiju, predvođene hrabrim Landrijem (Tom Kalen). Posebno zanimljivo je i to da istaknuto mesto još jednom dobija prelepi jadranski grad, koji je očigledno zavladao malim ekranima – Dubrovnik, jer je produkcija smatrala da je ovaj King’s Landing neodoljiv i odgovara i njihovim potrebama.

Dinamično, osvežavajuće, istorijski utemeljeno, vizuelno savršeno… ukratko, “Pad viteza” je pravi izbor za praznične dane i zimske večeri pored ekrana.

Join forces with the Pope and we eat all day ✝️🙏

A post shared by #Knightfall (@knightfallshow) on

Želiš li da se upustiš u novu avanturu i prepustiš gledanju serija za praznike? Onda je pravi trenutak da se pretplatiš na HBO Go uslugu i da je prvih mesec dana korišćenja isprobaš POTPUNO BESPLATNO! Osim toga, svoje omiljene serije i filmove možeš gledati bilo kad i bilo gde – jer je HBO Go dostupan na svim uređajima – od Smart TV-a do telefona, a pored ovih naslova koje smo izdvojili čeka te preko 4000 sati porgrama! 

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Tea

Editors choice