nina peric

Instagram je čudo

Pre nekih godinu dana, drugarica me je pitala da li pratim blogerku Zoranu Jovanović na Instagramu. Rekla sam joj: Ne, ko je ona? Blogerka? Da li je bitna? Zapratila sam je i zahvaljujući tome još više ušla u modni svet, poželela da blogujem. Naravno nisam imala pojma šta je zapravo posao blogera, trebalo je vremena. Ali kada sam posle par meseci saznala da sam dobila stipendiju za modni dizajn, shvatila sam da je to znak da treba da uradim nešto po tom pitanju i pokrenula blog.

Kada smo krenuli sa snimanjem za WANNABE postalo je još uzbudljivije. U četvrtak, kada kada smo dobili zadatke Glam rock i Normcore, znala sam, pre neko što su nas obavestili da je Zorana gost, da je u hotelu i da će tog dana biti s nama. Naravno videla sam da se čekirala na Instagramu da je u hotelu “88 Rooms”. Bilo mi je krivo kada me je svrstala u grupu devojaka koje su loš primer, zato što stvarno volim to što ona radi i podržavam je.

A isto tako mislim da svako ima pravo da pogreši, čak i modne blogerke (i ona je) kada eksperimentišu, a ja sam tog dana sebi dala malo više slobode. Nisam imala pitanje za nju jer, Bože moj znam sve, pratim je više od godinu dana. No dobro, nije ni bitno, prošlo je.
Zadaci koje smo dobile od Lare i Petra su bili super i smatram da je ovo bio jedan od najboljih zadataka. Vise mi se dopao Glam rock, ne samo zato što sam imala bolju kombinaciju, već i zato što sam se bolje osećala u njoj.

Ljubim vas!

nina peric 1

Nina Perić

Podeli
Komentari
Slične vesti
ana maksimovic
Don’t touch my hair
Wannabe blogger show-19
Wannabe Blogger Reality Show: Večeras nova epizoda!
Wannabe blogger show-11
Wannabe Blogger Reality Show: Šta Bojan Repaja misli o nadograđenoj kosi