ana maksimovic

Još jedan dosadan dan

Predavanje o društvenim mrežama Istoka Pavlovića mi je delovalo kao procedura koju moram proći zajedno sa ostalim devojkama samo reda radi. Pfff, šta najuticajniji tviteraš godine može da mi kaže o društvenim mrežama što ja već ne znam? Ja da hoću da budem uticajna bila bih odavno, ali mi nikad nije bilo u interesu.

Kako je predavanje odmicalo shvatila sam da, pored mog precenjenog stava o znanju društvenih mreža, ja blage veze nemam šta sve stoji iza toga. Nakon Istokovog izlaganja i pauze od sat vremena, devojkama i meni se predstavila Ana Vasiljević i krenula svoje predavanje o modi, tokom kog sam čula dosta nepoznatih termina i svrstala znanje o modi u neku vrstu nauke.

Ono što je specifično za hotel “88 Rooms”, u kojem smo odsedale, zajedno sa ekipom, jeste da je jedini hotel na Balkanu uređen po feng shui pravilima. Enterijer hotela nije nikako za potceniti, jer je veoma moderan i fino osmišljen.

Kako mi je dan mi je počeo vrlo neslavno, nastavljam u istom stilu. Dok, vucarajući kofer, putnu torbu i dve kese, ulazim u sobu, pitam se zašto nisam jednostavno sve spakovala u jedan veči kofer i zašto uopšte ja radim ovo, proklinjujući Parčetićevu i njenu moć da me nagovori na najneverovatnije životne poteze.

ana maksimovic 1 ana maksimovic 2 ana maksimovic 3

Ana Maksimović

Podeli
Komentari
Slične vesti
Wannabe blogger show-2
Wannabe Blogger Reality Show: Ko je preturao po koferima devojaka?
Wannabe blogger show-9
Wannabe Blogger Reality Show: Sutra nova epizoda!
Wannabe blogger show-17
Wannabe Blogger Reality Show: Rijanin stil