ana parcetic4

Psiho test

Utorak. Utorak, i dalje traje utorak, onda misliš evo je sreda, gotovo je, kad i dalje utorak. Odspavala sam, pričala, preobukla se, glupirala, skakala, smejala se, jela, ugojila se, smorila se, zabavljala, dosađivala, i dalje je bio utorak. Drugi dan u nedelji, ali i drugi dan u hotelu “88 rooms”. Veoma nepredvidiv dan, ne znamo da li smo pošle ili smo došle. Odradile smo veoma kratko i efektivno fotkanje, a nakon toga smo sve zajedno bile smeštene u jednu prostoriju. Nismo znale šta nas čeka, koliko ćemo čekati, šta treba da (ne)radimo.

ana parcetic

Kako je čekanje potrajalo, mi smo radile sve što je tada bilo u našoj moći. Pre odlaska u prostoriju rekli su nam da spakujemo kofere, i sve stvari stavimo unutra, uključujući mobilne uređaje kao i lap topove. Zamislite buduće blogerke bez mobilnih telefona, nerealno! Isto to pakovanje kofera nam je bilo potpuno nejasno, kako zašto, gde, ko, šta?! Nakon nekolikosatnog čekanja, i razbijanje glave pitanjem „ZAŠTO“, dobile smo odgovor.

ana parcetic2

Nismo daleko odmakle, samo smo zakoračile u prostoriju do naše, i zatekle četiri lica, Petar Janošević, Marko Nikolić, Vanja Pantin i Irena Jovanović. Prvi susret sa žirijem. Pored žirija i ekipe u prostoriji se našla nekolicina ofingera sa meni nekoliko poznatih stvari, naših stvari. Jedno je bilo jasno, žiri je odabrao ove stvari. Kako je prvo Maksimović bila prozvana ubrzo nam je i postalo jasno o čemu se radi. Evo ga i prvo žiriranje. Pored samog žiriranja, naš odevni komad koji je izabran je ono što se žiriju najmanje svidelo iz našeg kofera, te su zahtevali da odstranimo tu stvar.

ana parcetic3

Nakon Maksimović, pročitano je moje ime. Kritike na prvobitan stajling su bile razumljive i prihvatljive, dok su pohvale usledile na trenutni autfit. Moje baggy pantalone, kupljene pre 4 godine, su bile izdvojene. Nije bila zamerka na sam komad, već zamerka kako pored svih stvari koje posedujem u koferu on tu prosto nema svoje mesto. Razumljivo. Nije mi apsolutno bilo teško da ih odstranim, zato što su s mnom još od teen godina, a sada sam malo i odrasla. Sve ima svoj rok trajanja.

Nakon mene usledila je naša treća 2Ibiza girl”, Snježana. Baš kao nas dve, dve Ane, i ona je prošla solidno, savim solidno za prvi put. Žiriranje mi nije teško palo. Moguće da je celo onolikosatno čekanje imalo za cilj da nas opusti, i pripremi na mogući stres koji nas čeka. Ako je to bio cilj, “Ibiza girls” su preživele psiho test, i mogu reći da nam je koristio.

Ana Parčetić

Podeli
Komentari
Slične vesti
dragana marovic
Početak nezaboravnog iskustva
jovana peric (1)
Moj prvi susret sa kamerom
Wannabe blogger show-17
Wannabe Blogger Reality Show: Koja blogerka je “najpismenija”?